VvE Sittadel Sittard

Met veel genoegen kan Bovens Bouwadvies melden dat het beheer van een gedeelte van VvE Sittadel in Sittard, te weten Brugstraat I en Brugstraat III, per 1 maart 2021 een onderdeel vormen van de beheer portefeuille. 

Audit BvvB Collectief 2020

Bovens Bouwadvies heeft de audit met betrekking tot bemiddeling in verzekeringen via BVVB Collectief 2019 - 2020 met goed gevolg doorstaan

Uitbreiding beheer

Een drietal VvE's hebben besloten om het beheer van hun VvE uit te besteden aan Bovens Bouwadvies. Het betreft VvE Bosdaellaan 9 - 46 te Reuver, VvE Kerkstraat 18 - 20 in Roggel en VvE de Bunker in Landgraaf. Op dit moment is Bovens Bouwadvies nog in de afrondende fase met een 'grotere' VvE binnen een straal van 25 km van Heerlen

Verhuisd

Bovens Bouwadvies is op maandag 26 oktober 2020 verhuisd naar de Benzenraderweg 1 te Heerlen in het gebouw Mijn-Werk.

Nieuwe VvE's in beheer

Vanaf 1 juli 2020 zal Bovens Bouwadvies ook het beheer op zich nemen van VvE Industriestraat 50 te Kerkrade en VvE Zjwaamhaof te Swalmen

Uitbreiding team

Het team van Bovens Bouwadvies wordt per 1 juli 2020 uitgebreid. Perry Patelski zal als VvE Manager ons team komen versterken. Wij verheugen ons nu al op zijn komst.

Bovens Bouwadvies gaat verhuizen

Bovens Bouwadvies zal einde van het jaar 2020 gaan verhuizen naar de Benzenraderweg 1 te Heerlen. Het pand (Mijn-werk) wordt nu nog volop verbouwd, maar na de zomer van 2020 zullen meerdere bedrijven hun intrek nemen in dit prachtige complex met een rijke historie en uitstraling: de voormalige Mijnschool.

Nieuwste ontwikkelingen

Nu de overheid strengere maatregelen heeft afgekondigd en samenkomst van personen tot 1 juni 2020 aan banden heeft gelegd, zullen wij ons beraden welke maatregelen wij zullen treffen om de VvE's zo goed mogelijk te blijven supporten. Wordt vervolgd.

Welkom

Bovens Bouwadvies BV heet de eigenaren van VvE Bekkerveste te Heerlen, VvE Romenkamp te Oirsbeek en VvE Muzenlaan te Heerlen van harte welkom. Bovengenoemde VvE's hebben het beheer van de VvE vanaf 1 januari 2020 uitbesteed aan Bovens Bouwadvies BV.

Inzet Servicecentrale Nederland

Vanaf 16 december 2019 maakt Bovens Bouwadvies voor de leden van een VvE, die het beheer aan Bovens Bouwadvies hebben uitbesteed, gebruik van de diensten van Service Centrale Nederland. Dat betekent dat u buiten de openinsgtijden van ons kantoor, telefonisch via ons reguliere nummer 045-5352000, op uw eigen verzoek, voor calamiteiten terecht kunt komen bij een centralist van Service Centrale Nederland, die u dan verder te woord zal staan en u probeert te helpen. Aan deze 'extra' service zijn wel kosten verbonden, die doorbelast zullen worden.

Vrijwilligersvergoeding

In 2019 is een vrijwilligersvergoeding (onbelast) toegestaan van € 170 per maand en maximaal € 1.700 per jaar. De maximum bedragen gelden voor het totaal van de vergoeding voor de inzet (aldus de belastingdienst)

Huisdieren

Het verbieden van huisdieren in een VvE kan ALLEEN geregeld worden in de splitsingsakte.
Een verbod in het Huishoudelijk Reglement is op 22 mei 2019 door het gerechtshof in Den Bosch nietig verklaard. Wel kunnen in het HHR regels van orde zijn opgenomen, zoals een regel dat huisdieren geen overlast mogen bezorgen.

Ondeugdelijke sleutelkastjes

Politie: 'Ondeugdelijke' sleutelkastjes moeten in de ban

Een publicatie in 1Limburg op 19 februari 2019 (http://www.1limburg.nl/l/79760)

Onveilige sleutelkastjes moeten worden uitgebannen. Dat schrijft een hoge politiefunctionaris van de politie Limburg op Twitter, naar aanleiding van een inbraak in een appartementencomplex in Horst aan de Maas.

In de nacht van maandag op dinsdag sloeg daar een overvaller toe. Hij kwam binnen door het openbreken van sleutelkastjes. Deze methode wordt vaker toegepast. Een week eerder gebeurde hetzelfde in een complex in Belfeld. Daar werden drie bewoners overvallen en raakte een vrouw van 93 jaar oud gewond.

Lees ook: Bewoner overvallen bij nachtelijke inbraak

Laf
"Weer zo’n laffe inbraak met gebruikmaking van een ondeugdelijk sleutelkastje", schrijft Joep Patijn, hoofd operatiën van de politie Limburg, op Twitter. "Ban deze sleutelkastjes uit." De politie waarschuwt al langer voor de gevaren van sleutelkastjes. De kastjes zijn vaak bij bewoners aan de muur bevestigd, zodat zorgverleners en familieleden makkelijk de woning in kunnen.

Erg duur
Volgens familie van de 91-jarige vrouw die dinsdagochtend overvallen werd, ligt het niet zo gemakkelijk. Ook zij zouden liever van de kastjes af willen, maar zien geen ander alternatief. "Er bestaan wel systemen met codes op de deur, maar die zijn erg duur. Bovendien worden die niet vergoed", legt de kleindochter van het slachtoffer uit. "Wat moet je dan? De thuiszorg moet toch binnen kunnen als er iets mis is.

Teamwork makes the dream work

Samen koken bij Heuschen & Schrouff in Landgraaf.

IMG 1105

Ook in 2019 staat dit team weer voor u klaar.

VvE Mariabad

De VvE Mariabad te Heerlen heeft het beheer van de VvE per 1 januari 2019 uitbesteed aan Bovens Bouwadvies

Sparen voor groot onderhoud (Reservefonds)

Zie artikel uit Eigen Huis magazine: www.eigenhuis.nl/vve

 

Bovens Bouwadvies BV

Benzenraderweg 1
6411 EC Heerlen

Telefoon:
045 - 535 20 00

E-mail:
info@bovens-bouwadvies.nl

BVVB vergunningnummer:
AFM-12043832

KFID nummer:
300.016421

© 2020 Bovens Bouwadvies | Design en ontwikkeling: E-volve.nl